Stall-C er et ridesenter i Malvik som tilbyr rideskole og rideleir

RIDESKOLE

Vi holder rideskole hele året, for både barn og voksne.

Enten du har ridd før, eller er helt ny i hesteverden, så har vi plass til deg!

Vi har et stort antall hester, store og små, som vi bruker til gruppeundervisningen. Sammen justerer vi nivået etter deres ønsker og evner, og skaper spennende utfordringer på våre innen- og utendørs ridebane. Vi sørger for gode opplevelser på bane og på tur, samt sosialt samvær etter timene i stallkroen. 

Vi har tre oppstartsgrupper i året. Dere kan fylle ut skjema her på siden, eller ta kontakt med oss gjennom Facebook for å bli med på neste samling!

Priser: For et helt kurs betaler du kr 275,- pr. 45. minutt. Vil du ha privattimer med din helt egen instruktør betaler du kr 450,-.

RIDESKOLE

Rideskole med tilpasset undervisning, avhengig av hvor mye erfaring dere har fra før av. Vi jobber for at tiden skal være sosial, lærerik og hyggelig for alle. 

Bestill plass på neste gruppe,
eller kontakt oss for mer info. 

 

PRIVATTIMER

Vi tilbyr også individuelle ridetimer med instruktør for barn og voksne. Ønsker du å fordype deg, tilpasser vi enkeltimene. 

Erfarene rideinstruktører veileder deg.

 

RIDELEIR

I høst-, vinter- og sommerferie holder vi runder rideskole for barn og unge. Her kommer folk fra hele landet og vi skaper fine hesteminner sammen. Da rir vi på tur, pusser og steller i stallen og gjør en rekke trivelige hesteaktiviteter. 

 

VILKÅR RIDESKOLE:

Sikkerhet er vår største prioritet. Alle som besøker ridesenteret må man gjøre seg kjent med farene og risikoen som er involvert i forbindelse med dette. Hester er levende dyr, som kan ha uforutsigbar atferd.
Opplæring i sikker omgang med hest er en viktig del av alle våre ridekurs. 

For alles sikkerhet er vi avhengige av å ha rutiner og regler for alle som omgås hestene og ferdes i stallen.

Ansvar: All ferdsel på ridesenteret skjer på eget ansvar. Vi anbefaler at alle elever og deltagere har egen forsikring mot skader og ulykker. Stall-C kan ikke holdes ansvarlig med mindre det er forekommet grov uaktsomhet fra ridesenterets side. Vi har ansvarsforsikring.

Utstyr: Ridebukse eller tettsittende bukse uten store sømmer anbefales av bekvemmelighetsutstyr. Hjelm og sikkerhetsvest kan du låne hos oss.

Rideskole varer i 45 minutter. Dette inkluderer tilpassing av stigbøyler og oppsitting. Det er ikke rideskole i skoleferier og helligdager.

Påmelding til ridekurs, ridetimer, rideleir etc:

Påmelding er bindende. Deltakeren regnes som påmeldt dersom en eller flere av følgende kriterier er oppfylt:

– Det foreligger skriftlig påmelding.
– Deltakeren har møtt opp og deltatt på deler av eller hele aktiviteten.
– Signert påmeldingsskjema.
– Betalt for aktiviteten.

Avbestillinav privattimer må skje senest 48 timer i forveien. Ubenyttede privattimer vil bli fakturert dersom vi ikke har fått beskjed/ved for sen avbestilling. Egne avbestillingsfrister gjelder for ridekurs og ride- og treningsleir.

Påmelding til rideskole

Kontakt oss

900 99 177
Herjuanvegen 33, 7560 VIKHAMMER
Orgnr. 975 866 106