Stall-C er et ridesenter i Malvik som tilbyr ridefysioterapi med fysioterapauter som er spesialisert på terapiridning og rideinstruktør Cathrine Løften

RIDEFYSIOTERAPI

Helse i hestens bevegelser.

I samarbeid med ridefysioterapauter med spesialisering innen ridefysioterapi, tilbyr vi terapiridning, tilpasset de aller fleste fysiske/psykiske behov og funksjonsnivå. Ridefysioterapautene tar seg av den behandlingsfaglige delen, mens Cathrine Løften har ansvaret for den ridefaglige delen.

Tilbudet er for alle, voksne som barn, med et bredt spekter helseutfordringer. Vi har handikaptilpasset gård, med ramper og heis. 

Du trenger ikke henvisning fra lege, og taxi/reiseutgifter dekkes av Helfo. Hestens bevegelser har en positiv effekt helse og psyke. Å være på hesteryggen og kjenne hestens bevegelser vil bygge opp balanse, koordinasjon og styrke muskulaturen mm.

Målet vårt med terapiridningen er å tilby gode opplevelser med hest og ridning, samt gi økt mestringsfølelse og bygge opp fysisk og psykisk helse.

Våre godt trente terapihester er rolige og flinke i jobben sin. 

Påmelding til ridefysioterapi

VILKÅR:

  1. All ridning skjer på eget ansvar.
  2. Pris pr.ridetime er kr 275,-
    Denne betalingen dekkes IKKE av HELFO (men fysioterapeut har refusjonsrett fra HELFO).
  3. Ridetimens varighet er 30 minutter.
  4. Ved sykdom/ uteblivelse refunderes ikke betaling. Derimot oppfordrer vi til at rytter sender forespørsel om tapte timer kan taes igjen i løpet av semestret. Dette blir uten ekstra kostnad, dersom det er ledig tid på andre grupper. Dobbelttimer er også mulig, der det er åpning for det.
    Dersom langvarig sykdom forhindrer rytter i å ta igjen timene i løpet av semestret, vil timene og betalingen gå tapt.
  5. Alle har rett på gratis taxi eller kjøregodtgjørelse til timene.
  6. Alle må ha tegnet egen ulykkesforsikring.

DELTAGER

Behov for taxi rekvisisjon

ASSISTENT(ER) / KONTAKTPERSON

FORESATTE

Kontakt oss

900 99 177
Herjuanvegen 33, 7560 VIKHAMMER
Orgnr. 975 866 106