Stall-C er en Inn på tunet gård.

INN PÅ TUNET

Bli med Inn på Tunet

Vi er en Inn på Tunet-gård som jobber med å gi folk positive opplevelser med gårdsliv, natur og dyr. Vi har aktiviteter med hester, ponnier, hunder og katter som gir utfordringer og erfaringer tilpasset deres alder og funksjonsnivå. Gården er selvsagt tilpasset for funksjonshemmede.

I løpet av en vanlig dag vil dere få delta i daglig stell og fòring av hestene, ri eller kjøre vogn, delta i øvrig gårdsarbeid, eller bare være sosial med dyrene på gården.

Våre tilbud her er sesongbasert, og vi er glade i å bruke naturen. Vi disponerer egen hytte, hvor de modigste kan bade i tjernet, ro i kano, og hvor vi hygger oss rundt bålet året rundt. På høsten er vi ute å plukker sopp og bær, som vi sammen lager noe godt av. De som vil er også med oss i gårdsarbeidet, og tar i et tak der de kan.

På vinterhalvåret hygger vi oss i stallen, kjører hest og slede, aker, har juleverksted og skaper lyse minner i årets mørkeste måneder. Innen våren er tilbake igjen, er vi godt i gang med spiring av frø og planting. 

Hos oss er det altså varierte aktiviteter i samsvær med naturen, hele året. 

Tilbudet vårt omfatter brukerorientert avlastning både på daglig, døgnlig og helgebasis og vi har egen avlastningsbolig på gården som er innredet for dette.

Målet er å øke folks livskvalitet og skape positive og minnerike opplevelser. Vi bruker dyrene på gården, gårdsstell og fine naturopplevelser til å gi våre besøkende en liten energiboost. 

Våre besøkende varierer veldig i alder, forutsetninger og utfordringer, men alle kan ha godt av en dose gårdsstell og hygge på tunet.

Kontakt oss

900 99 177
Herjuanvegen 33, 7560 VIKHAMMER
Orgnr. 975 866 106